Onze flexibele werkruimtes

Vanaf 2 januari 2023 kunt u een flex-werkplek of creatieve ruimte bij ons reserveren. Flexibel werken noemen wij dat. Maar wat is dan flexibel werken? Flexibel werken betekent dat u een ruimte bij Westeind Emmen kunt huren voor bijvoorbeeld een dagdeel, dag, week of zelfs een maand. De ruimtes zijn hierop ingericht. De ruimtes zijn ongeveer 20 m² groot, waarvan twee zijn voorzien van twee werkplekken en een ruimte is ingericht voor creatief werken. Daarnaast is er goed internet en zijn er allerlei faciliteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onbeperkt koffie en thee. Pauze? U loopt heel gemakkelijk de stad even in!

Als u een ruimte huurt kunt u natuurlijk gebruik maken van de verschillende faciliteiten in ons pand. U kunt gebruik maken van de koffie & thee faciliteiten in ons atrium. Tussen de middag zin in een gezonde lunch? Deze kunt u in ons bedrijfsrestaurant kopen.

Beschikbare werkruimtes

De ruimtes 2.04 en 2.05 hebben beide twee werkplekken met twee schermen en een docking-station waar u uw eigen laptop kunt aansluiten, er zijn grote ramen voor voldoende daglicht en er zijn faciliteiten als een flap-over en whiteboard.

Ruimte 2.06 is meer een creatieve ruimte, hier staat ook een flap-over en whiteboard, maar bovendien ook een bank. Deze ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor brainstorm-sessies.

Dagdeel (08.00 – 12.00 uur of 13.00 – 17.00 uur) €40 excl. BTW

Gehele dag (08.00 – 17.00 uur) €75 excl. BTW

Werkweek 08.00 – 17.00 uur Op aanvraag

Naar boven